Betaalbare tarieven

Het gaat hier om de kosten voor de behandeling van uw zaak. Er moet een onderscheid worden gemaakt tussen de kosten voor de werkzaamheden door Vos Rechtsbijstand en andere kosten. Vos Rechtsbijstand streeft er altijd naar om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. Waar mogelijk, verhaalt Vos Rechtsbijstand kosten op de wederpartij.  

Kosten voor werkzaamheden door Vos Rechtsbijstand

Behandeling op basis van een uurtarief

Vos Rechtsbijstand hanteert een uurtarief als een ander type afspraak niet geschikt is voor de behandeling van uw probleem. Dit is onder meer aan de orde als de hoeveelheid werk niet goed ingeschat kan worden. Het uurtarief van Vos Rechtsbijstand is altijd aanzienlijk lager dan het gemiddelde uurtarief van advocaten.  

 

Plafondbedrag

Bij dit type prijsafspraak maakt Vos Rechtsbijstand een inschatting op basis van een ongunstig verloop van uw zaak. Dit resulteert in een plafondbedrag. U weet dan vooraf wat de behandeling van uw zaak maximaal kan gaan kosten. De (eind)afrekening vindt plaats op basis van een uurtarief. De uiteindelijke kosten kunnen wel lager uitvallen dan het plafondbedrag, maar niet hoger.

 

Fixed fee

Vos Rechtsbijstand gaat bij het bepalen van de hoogte van de fixed fee niet uit van een ongunstig scenario, maar van een redelijk verloop van de behandeling van uw zaak. Een fixed fee zal dus altijd lager zijn dan het hiervoor genoemde plafondbedrag. U weet bij dit type prijsafspraak precies waar u aan toe bent. 

 

No cure no pay

Bij 'no cure no pay' betaalt u alleen als er een afgesproken resultaat wordt behaald door Vos Rechtsbijstand of als u de opdracht voortijdig intrekt.

Andere kosten

Voor de behartiging van uw belangen kan het noodzakelijk zijn dat Vos Rechtsbijstand derden inschakelt of kosten maakt. Deze kosten worden door Vos Rechtsbijstand aan u doorberekend of moeten rechtstreeks door u worden voldaan. Denk hierbij aan reiskosten, griffierecht of kosten voor een taxatie. 

Vraag een vrijblijvende en kosteloze offerte aan!

Wilt u weten of Vos Rechtsbijstand u kan helpen en bent u benieuwd naar de kosten en de aanpak? Bel dan naar 06-41 67 45 22. Of beschrijf uw probleem, maak scans van de belangrijkste stukken en stuur dit naar info@vosrechtsbijstand.nl. U ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. 

 

Indien Vos Rechtsbijstand meer informatie nodig heeft om een offerte te kunnen maken of als Vos Rechtsbijstand u niet van dienst kan zijn, dan ontvangt u eveneens binnen 1 werkdag een reactie.