Tarieven

Vos Rechtsbijstand probeert de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. En waar mogelijk, laat Vos Rechtsbijstand de kosten door de tegenpartij betalen. 

Scherp uurtarief

Het uurtarief van Vos Rechtsbijstand bedraagt € 50,-, te vermeerderen met 21% Btw 
(€ 60,50, incl. Btw). Externe kosten zijn hier niet bij inbegrepen. Het is veelal ook mogelijk om een vaste prijs af te spreken voor het behandelen van uw geschil.    

Incasso (no cure no pay) van openstaande facturen

Voor zakelijke klanten met onbetaalde facturen. Bij 'no cure no pay' betaalt de tegenpartij onze kosten. U betaalt alleen als u de opdracht voortijdig beëindigt of als de debiteur na inschakeling van Vos Rechtsbijstand de openstaande factuur toch aan u betaalt.

Externe kosten

Voor de behartiging van uw belangen kan het noodzakelijk zijn dat Vos Rechtsbijstand derden inschakelt of kosten maakt. Deze kosten worden door Vos Rechtsbijstand aan u doorberekend of moeten rechtstreeks door u worden voldaan. Denk hierbij aan reiskosten, kosten van een gerechtsdeurwaarder, griffierecht of kosten voor een taxatie. Uiteraard wordt u vooraf ingelicht over deze kosten en de noodzakelijkheid daarvan.  

Vraag nu een vrijblijvende en kosteloze offerte aan!

Wilt u weten of Vos Rechtsbijstand u kan helpen en bent u benieuwd naar de kosten en de aanpak? Bel dan naar 06-41 67 45 22. Of stuur een e-mail naar info@vosrechtsbijstand.nl.

Betalen

Betalen kan via bankoverschrijving, via iDeal en via PayPal.